X
تبلیغات
غذاهای افغانی - طرز تهیه گوش فیل

غذاهای افغانی

پختن غذاهای اصيل افغانستان، دکور و ديزاين خانه و ديگر اطلاعات مفيد خانه داری

 

            

طرز تهیه گوش فیل

مواد لازم

سه گیلاس آرد

پنج دانه تخم مرغ

یک قاشق چای خوری خمیر ترش

یک قاشق چای خوری پیکن پودر

یک قاشق چای خوری سودا

یک قاشق نان خوری روغن

طرز تهیه خمیر ترش را در کمی آب حل کنید و بعد تمام مواد را با هم خوب مخلوط نماید اگر به نظر تان خمیر بیش از اندازه سخت بود کمی شیر اضافه کنید و بعد خمیر رامدت پنج ساعت  بگذارید تا خوب برسد بعد از آن خمیر را از درجه هفت  ازماشین آش بکشید و یا با آش گز نازکش کنید و در روغن فراوان سرخش کنید و رویش را پسته میده و بوره میده پاش بدهید حتما خوش مزه می شود .

[ 13 Feb 2011 ] [ 2:26 بعد از ظهر ] [ فتحيه غفوری ]

[ ]

       

مجله اینترنتی دانستنی ها ، عکس عاشقانه جدید ، اس ام اس های عاشقانه